Yhteystiedot

Lahden Sugata ry
Suurmäen Kamppailu-Areena.
Suurmäenkatu 4. 15100 LAHTI

Koulutusta

Suomen Taidoliiton valmentaja- ja ohjaajakoulutusjärjestelmä (VOK) on koulutuskokonaisuus, joka tarjoaa taidokalle mahdollisuuden kehittyä lajissa, ymmärtää lajia sekä liikunnan harrastamista paremmin ja mahdollisuuden kasvaa kehittymisen myötä hyväksi taido-ohjaajaksi. Koulutusjärjestelmä onkin osittain kytketty myös vyökoejärjestelmään.

Tarjolla oleviin kolutustapahtumiin kannattaa osallistua, seuraa myös Lahden Sugatan ilmoitustaulua dojolla jossa tulevista koulutuksista ilmoitetaan.

--------------------------

30.10.2015

Ohjaajafoorumi 2015

Aika La 31.10.2015 klo 13-18
Paikka Liikuntakeskus Pajulahti
Hinta Ohjaajafoorumi on taidokoille ilmainen
Kouluttajat Mika Saari, Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Erik Piispa valmennuksen kehittäjä, fysiikkavalmentaja Lajiosasta vastaa Marko Havu 4. dan Suomen Taidosta.

Kutsun löydät tästä!

--------------------------

30.10.2015

Taidon superpäivä 21.11.2015 Tampereella.
Superpäivässä tapahtuu paljon kaikenlaista, joten kannattaa osallistua vuoden huipennukseen!

Lisätietoja tämän linkin kautta! 

--------------------------

30.10.2015

Kutsu testiryhmään.
Olen Mimmi Turpeinen ja teen Haaga-Helian ammattikorkeakoulun liikunnanohjaaja opintoihini liittyvää opinnäytetyötä. Opinnäytetyön tarkoituksena on tutkia nuoren taidokan kehitystä ja oppimista. Tavoitteenani on rakentaa harjoitevideoita taidon perustekniikoista ja muista lajin perusasioista, jotka koetaan vaikeana opettaa tai oppia sekä joiden harjoitteluun toivotaan uutta näkökulmaa. Työn valmistuttua videot tulevat jokaisen taido-ohjaajan käyttöön ja niitä saa käyttää sellaisenaan tai itse soveltaen!

Kutsun voit lukea kokonaisuudessaan tästä!